Akmar loves Hafiz who loves Akmar

Daisypath Anniversary tickers

The greatest gift ever

Lilypie First Birthday tickers

FOLLOW MINE..I'LL FOLLOW YOURS!!

April 19, 2011

The call

Time of the incident : 11.50 a.m. ( sunny Sunday)
Location of the incident: Home *tak berapa nak* sweet home
Mood during the incident happened: Hardworking (preparing teaching aids)

My phone rang and I quickly answered it because I knew the ringtone. 
And so we started our chat. Bla..bla..bla.

One call could cheer my sunny Sunday.Happy!! Yes, yes and yes!! Suka naa dapat jumpa.. But look at the time..It's already 12 noon. The movie start at 1 p.m. I rushed myself to the shower and..pak puk pak puk *sounds of me get dressed and make up* Done in 10 minutes. No need to be that tepung gomak cause memang dah lama tak pakai bedak. Thanks Melilea.

Where's the car key?? Three. Found it! So I drove my car heading straight to cine leisure. Adik, kakak and boipren dah tunggu pun..Sampai je terus amik 3D glasses. Okay, adik yang paling excited. And she's wearing purple some more. Memang kipas-susah-mati.

Guess what movie that we had today? Clue: Purple. Tett!! Justin Bieber : Never Say Never. Okay, I admit that he's cute but I just couldn't help myself to fall asleep for about 15 minutes Di saat those girl duk oooooo....aaaaa....aaauuww~~~ Cheq buleh pulak terlelap. Habis je story tu, terus ke Metrojaya sebab boipren nak cari perfume. Comel...nak beli perfume pun nak tunggu I. 

Selesai everything, he asked me to come over to his house. Jeng jeng jeng!!! Of course la family die ade...Ape la.. Malu sebenarnya sebab everyday datang umah beliau. Tett!!! Tapi dah beliau offer dengan muka yang comel, so dengan segan-segan silu, pi la duk umah dia...Bergurau senda dengan adik beliau yang cute tu, teman adik bagi Jumy makan... Rindu awak la comel..Adik....I can see you....hehehe..over la pulak kan...maklumlah..tak pernah merasa ada adik perempuan...

Huhu..sampai pukul 10.30 mlm I di rumah beliau. Even tak dapat pergi just-the-two-of-us dinner kat Bora pun tak pe sayang...dapat just-the-two-of-us dinner dengan you dekat dining umah you dah cukup romantik and sweet dah. Thanks auntie for the dinner. And thanks sayang for listening to my problems. Sayang you. And the most sweet moment is bila nak balik..He came near me..and I could hear his heart beating..And his smell really melt my heart..and he said.."Ni untuk awak..."

A chocolate from him.. *melting
Sweet kan? Sweet kan? And masa beliau beli perfume, beliau dah mula agree to start buy barang-barang untuk itu starting this month. Alhamdulillah. Sikit-sikit lama-lama jadi bukit. Kan? Kan?

Pesanan khidmat masyarakat ntuk Encik Boipren : I really love you every now and then. *statement jiwang..ampun!!*

Hugs and kisses,




2 babbles:

*ayu the sun* said...

ooo abah takde baru datang yeee.. kantoiiiii

Akmar Amon said...

huu..mak ayu..abah ade pun dtg jugak..cumenya abah slalu je keluar bila akma datang..huuu..