Akmar loves Hafiz who loves Akmar

Daisypath Anniversary tickers

The greatest gift ever

Lilypie First Birthday tickers

FOLLOW MINE..I'LL FOLLOW YOURS!!

July 21, 2010

Great item!- Part 1

Hola!! Rindu tak dengan Cikmai? Mesti rindu kan?? Kalau tak takkan hari-hari datang blog Cikmai even tau tak de update..ngeeee~ Anyways. ....Today I'm not going to ramble about this and that. Tapi nak let go something yang masih baru, masih belum berjahit. Kain kebaya ni I bought it from Frenny di Indonesia. Mula-mula memang beli untuk buat baju sendiri. But then bila Cikmai tengok dalam wardrobe, dah ada 6 pasang baju kebaya dan ada satu lagi pending belum jahit, and tambah lagi satu baju kebaya nyonya ready made, I bought it last month, sudah ada 8 pasang. Daripada 8 pasang tu, cuma baru pakai 2 pasang.So sebab dah ada baju kebaya warna merah, I think I want to let go this one, memandangkan ianya belum berjahit. Sangat cantik. Sulam dia cantik...siap ada labuci lagi. Gorgeous, okay? Serious, memang sangat cantik! Kain pun tak panas. Memang ikutkan hati sayang nak let go. Tapi sebab kain yang tak berjahit dah semakin banyak, I have to let go.


Align Center
RM80 only. Termasuk postage ya.
*Picture courtesy from Frenny.
SOLD TO GIA..sorry guys. Siapa cepat dia dapat.

Ada siapa-siapa berminat? Drop me a comment, okay? But remember, only for those yang serious. =)Cepat..Boleh pakai buat raya.

p/s: I do have lagi sepasang kain yang tak jahit untuk di let go. Tapi tak sempat nak ambil gambar...nanti okay?

Hugs and kisses,

6 babbles:

Miss L said...

dah ada orang nak? yana nak.. boleh..? ke?
:D

serius ni..
baju dah ada..dah lebih dr cukup
tp nak jugak..
cantik..

Akmar Amon said...

ala yana dear.....yana lewat sikit je...ada yg dah reserved la...kain yg lain adela..

Miss L said...

tgk kain dia cane lu..leh je

eyda toingtoing said...

salam!
kak akma, That really nice, cantek..
ader yang lain ke kak??

Akmar Amon said...

sorry eyda dear..yg ni dah takde la...

eyda toingtoing said...

yeke kak :(
seriously cantek..
kalau ader inform k?
thanks sis!