Akmar loves Hafiz who loves Akmar

Daisypath Anniversary tickers

The greatest gift ever

Lilypie First Birthday tickers

FOLLOW MINE..I'LL FOLLOW YOURS!!

February 06, 2011

♥ ♥ That Night ♥ ♥

He's now trying to win my heart back after that thing and that thing issues. Well, frankly, he did make my heart melt a little bit actually.... OMG!!!! OMG!!! Please heart, don't melt yourself now. Save it for tomorrow. Or maybe for the future?Tet!!

Okay............To make it short, he took me out for a dinner. I thought it was a makan malam biasa-biasa di kedai mamak yang biasa-biasa atau pun di Murni SS2, tempat biasa tikus-tikus sebesar anak kucing berkeliaran  like we always out for. I didn't expect that he would take me to this place. Where? Let's take a look at this photo...

♥ That place on that unforgettable night ♥
Yes. Bora Asmara Restaurant. Thanks Mr. Shazli for that very clear direction. Both of us were safely arrived there. Masa sampai depan pintu, senyap sunyi kan. He asked me whether ade orang ke tak. So I said to him kereta banyak of course la ade orang kan...Kaedahnye la kan nak buat-buat tak tau...

Melangkah je masuk, I was mesmerized by the ambiance. It was super cool...Super romantic! Romantica d'amor gitu nolks! I like the lilin concept on each table. Like this:

Cantik kan photo ni? Credit to my ♥ Mr. Photographer ♥
Memang menaikkan aura kasih sayang bila bermandikan cahaya yang suam-suam kuku ni...Huahuahua.. Overall, the food was not that bad. Sedap la jugak. But the drinks....Superb! Sebab saya minum air paling sedap dalam dunia ni dik non....air suam. Ngee But my baby had "Asmaradana" juice. Uhhhh!!! Memang sedap nok. Kelas gitu!

While waiting for the food...
I had a plate of plain rice with a bowl of Seafood Tom Yum (which can feed for 3 people) and Kailan Ikan Masin while he had chicken chop. Melantak sakan la nok sebab memang tengah starving gila babs. Tapi the best part was masa kumpulan acoustic bergerak (main hentam je name ni..huahuahua) came to our table dan mendendangkan lagu Yuna- Dan Sebenarnya. Aiseh..macam tersangat kena dengan situasi saya, apa yang sedang berlaku kepada saya..Tet!! And then he requested a song from Ari Lasso and Bunga Citra Lestari - Aku dan Dirimu. Aiseh... Dengan ambiance yang romantica d'amor...Hati siapa yang tak cair nok.....tet!!

♥ Dan kini hanya ada aku, dan dirimu..Sesaat di keabadian...♥
Okay then. Malam ni terasa nak cium korang semua. Mmmmmuuuaaahhhhh!!!!! Night peeps.

Hugs and kisses,

6 babbles:

AnEs said...

hihihi..gambar last tu sangat cantek!its good to hear that u r happy!n might have to try this place someday..

Akmar Amon said...

thanks babe.. thanks to his nikon d90 and mr. selftimer..=) anyway, you should try this restaurant someday..but pegi mlm la kot baru cantik..=)

Fardilla Fawzi said...

Hehehe sgt suke dgn gmbr yg last tu...sgt sweet.......

Akmar Amon said...

Thanks babe=)

. n a n a . said...

sgt2 romantik!!!!!
wah!!!!jelesnyew

sweeet sgt~~~

Akmar Amon said...

nana dear..thanks..=)