Akmar loves Hafiz who loves Akmar

Daisypath Anniversary tickers

The greatest gift ever

Lilypie First Birthday tickers

FOLLOW MINE..I'LL FOLLOW YOURS!!

December 15, 2010

Suai kenal blogger..Anda berminat?


Baru hari ni mak rase nak blogwalking. Hari-hari yang Lepas buat ntah ape ntah...Tergolek ketidaklaratan atau tergolek-golek lepas bermain dengan HTML code? Ape-ape jew nolks!

Masa blogwalking terbaca kat this blog about suai kenal blogger dekat blog Abg Ben Ashaari. Mak macam terlambat dapat info la nolks!!! Tapi tak kesah la... Cuba jaya aje.. Manelah tau sebab mak tak sihat ni dapat berkat... Bertambah le traffic kat blog mak ni.. Dapt ler increase nuffnang mak.. Ah...ske...ske...mak ske!!!

Yang paling penting mak dapat ler mengeratkan tali silaturrahim antara kite ni terutamanye rakyat Malaysia...Bak kata pepatah..berkawan biar seribu...atau mungkin beribu-ribu...InsyaAllah..

So to all readers who wish to get to know with more bloggers, kindly please visit this Mr. Ben Ashaari's blog

Footnote: Better late than never.

Hugs and kisses,

2 babbles:

nur intan hazirah said...

k bagus2 slamat berkenalan hehehehe
follower ker 50...
:D

Akmar Amon said...

selamat..selamat..tu ar..nice number..lucky number 50 tuu...