Akmar loves Hafiz who loves Akmar

Daisypath Anniversary tickers

The greatest gift ever

Lilypie First Birthday tickers

FOLLOW MINE..I'LL FOLLOW YOURS!!

December 15, 2010

Jom kita berkenalan...


Jom kita berkenalan ialah satu lagi segmen suai kenal oleh blogger kite Abg Ben Ashaari. The objective is simple. Since blogger sekarang ni dah macam cendawan tumbuh lepas hujan jadi marilah kite sama-sama mengeratkan lagi silaturrahim sesama blogger...furthermore, it will increase your followers too! So jom kita bersuai-kenal!

I started blogging since 15th of June 2008, which mean 2 years ago. Lama dah you olz!! Tapi follower baru mencecah 50 orang. Haih~ nasib badannnn....My daily traffic is 24..hurm...tak ramai mane pun. Bilangan entry aku sehari tak tentu..tak pernah la lebih 5. Tapi at least sehari mesti nak post satu entry. Tapi kalau dah sibuk tu...ehem-ehem..faham-faham ajelah ye. Blog yang paling aku suka menempek dan baca?? Blog Cik Fardilla Fawzi. Die ni merangkap la kawan baik aku, sehidup semati, insyaAllah. Suka baca pasal planning for her big day..Bukan ape..nak ambil berkat sekaligus boleh merancang sikit-sikit.

Okay, that's all. Moh le kite ramai-ramai berkenal-kenalan ye. Jangan malas-malas malu-malu. Tett!!

Hugs and kisses,

12 babbles:

Ujang9897 said...

gd luck...nway nk bg idea..,tuka tulisan blog..bcos..susah nk bace..hehe...sori kalo marah
salam perkenalan

Akmar Amon said...

ok..thanks.will do soon..tp tak ingt dah mcm mane..ekeke...takpe2..will study back..thanks again.

cik senah said...

salam perkenalan... :)

Rozuan Ismail said...

salam perkenalan,,saya pak cek biola

Akmar Amon said...

salam perkenalan cik senah...

Akmar Amon said...

Hai pak cek biola..=)

man yusoef said...

btol tu..at least sehari ada entry cukup ah kan...heheh..hepi blogging

Rozuan Ismail said...

haah dari tanah merah..
thanks follow..sy dh promote blog awk..tgk kt blog sy bhgian atas..kat nota kaki

Akmar Amon said...

betul tu encik man yusoef..salam kenal..=)

cikmimmie said...

salam kenal.

Akmar Amon said...

salam kenal cik mimmie...

DiaUmaiNiNaz said...

Dinaz follower ke 60., salam kenal..