Akmar loves Hafiz who loves Akmar

Daisypath Anniversary tickers

The greatest gift ever

Lilypie First Birthday tickers

FOLLOW MINE..I'LL FOLLOW YOURS!!

December 18, 2009

Tentang Rindu

First and foremost, Salam Maal Hijrah semua. Wish you a very happy new year. Hope that this new year brings fortune and can change us to be a better person. Okay..Let's get back to the topic. Eh? Jiwangnya Cik Akma hari ni....tentang rindu gitu. Apakah? huu...Actually there are several people that I really miss right now. Bila duduk mengelamun sorang-sorang teringat akan mereka-mereka ni.




  1. My prince charming, Boify. I know we just met last weeks. But I miss you. A lot! 3 hari jumpa rasa sangat tak cukup. Kalau dulu time tengah belajar, almost hari-hari dapat jumpa. I tak pernah jemu tengok you. *sebab you handsome sangat* Please.....datanglah Melaka sayang this christmas. Nanti boleh spend time together dengan my bff skali. You pun rindukan I kan? Video call je tak cukup sayang. Nak jumpa you. Miss you so much baby.


  2. Qistina and baby Sufi. They are my niece and my nephew. Rindu la...Cik tom rindu sangat kat kakak. Miss the moment bila kakak kejut Cik tom pagi-pagi and said "Cik Tom..jom pergi Fresco." Padahal masa tu belum pukul 7 pun. Kedai pun tak bukan lagi.. Rindu nak tengok kakak nyanyi lagu Adam & Stacy tu...siap joget-joget lagi. Lepas tu tukar lirik jadi "Kakak,badut,bergabung..meletup!" Rindunya! Then rindu kat baby Sufi yang sangat tembam tu. You are adorable. Miss to kiss your hand yang masam tu. Rindu sangat! Hopefully baby Sufi tak nangis lagi, okay? *Uncle Zaffan....bila nak bagi hamper kat Sufi ni?*


  3. My bff, Anez. Yang....bila you nak balik ni? Nak hang out dengan you...Sangat lama tak buat bff days out,kan?*can i bring my bf,sekali?please...............you can bring yours too*hehe. Miss you, darling!


  4. My bff, Dilla. Babe..hari tu dapat bergelak sakan kejap je. Tak puas babe. Bila you nak datang Melaka ni? Bila nak tengok wayang lagi? I remember that time masa kita nak pergi tengok Kala Malam Bulan Mengambang. Ingat tak? Hall tu kosong..only ada you and I. Lepas tu keluar pulak iklan cerita Congkak. Aduh...seram kot. Nasib baik ada couple tu datang. Tak kisahlah diaorang nak buat wayang ke...janji ada orang lain jugak. Haha. Rindu you, babe!


  5. My bff, Ben. Aduh...minah ni memang dah jarang sangat jumpa. Sangat sibuk dengan KLDC. I dengan Ben, a total different person. But she's my bestfriend. Been roomates since I was part 3 (unofficially)..Wei...bila mahu lepak di Starbucks ni? Rindu nak bercerita sakan.


  6. Bestfriends- Ana, Wawa, Joe, Ila. Where are you guys? Senyap sunyi after graduated. Aku nak sangat jumpa you guys. Remember masa our trip to Melaka? Remember kita lepak kat rumah Joe? Remember kita buat movie marathon? Remember gelimat?legend of condor hero? Makan-makan kat Mandarin Oriental? Guys.....tak rindu ke? Rindu sangat nak jumpa korang. Do contact me if you guys read this entry. I'm still using the same number. Waiting for your update, guys.


  7. Kawan-kawan saya semasa di SAMURA. weh.....lama gila tak jumpa korang. Haritu dapat jugak jumpa Sayyid. Contact-contact la...

Kepada mereka yang di atas..I miss you all. Till then. Salam.



5 babbles:

Fardilla Fawzi said...

I miss u too babe...hihi..sweet memories yg i tak pernah nk lupe sampai bile2...

Akmar said...

memories do keep us alive..:)

WaWa said...

still here,,not goin anywhere(literally)..miz yall too..

eLianEz said...

heee..suke I! thanks sayang!

Akmar said...

wawa: toncang!!!!rindu kamu...
anez: you're welcome, darl!