Akmar loves Hafiz who loves Akmar

Daisypath Anniversary tickers

The greatest gift ever

Lilypie First Birthday tickers

FOLLOW MINE..I'LL FOLLOW YOURS!!

October 03, 2013

Alahan oh alahan!

Alahan oh alahan!
Teruk betul alahan kali ni...
Sentiasa loya...pepagi tu tak payah cakaplah...letak beef steak kat depan mata pun boleh muntah...
Hari-hari naik buntu fikir nak makan apa..semua makanan pun buat tekak ni kembang...
La ni pula timbul bangun malam semata nak muntah.
Bau sabun masa mandi pun boleh mengundang onar..
Make-up memang langsung dah tak boleh nak sentuh...
Macam mana tu?
Harap-harap cepatlah berlalu trimester pertama ni...
Ramai kawan-kawan cakap lepas 3 bulan, in shaa Allah alahan akan hilang dengan sendirinya....
Harap-harap betullah kan?

I look like a zombie everyday. T_T

Hugs and kisses,
Cikmai

2 babbles:

Din Ain said...

Tahniah dik. Jaga diri baik2. Kurangkn memandu. Manja2 skit dgn cik abg minta dia tlg drive and turun mnjenguk bila ada kelapangan.. bila lg nk mnja2. ^_^ bnykkan mkn kismis and kurma sbg kudapan... take care...

Akmar Amon said...

tq..^_^