Akmar loves Hafiz who loves Akmar

Daisypath Anniversary tickers

The greatest gift ever

Lilypie First Birthday tickers

FOLLOW MINE..I'LL FOLLOW YOURS!!

July 16, 2011

Merangkak-rangkak .

Happy Saturday peeps! Phew~ It seems like this is the first chilling Saturday I had after months. Today I don't have any extra classes so I can online on my bed!!! Lama betul tak rasa lapang sikit macam ni. Seriously dah berapa bulan I tak rasa Saturday. 

Malam semalam after extra class, shoot ke Platinum Walk..Join the ex-SAMURA having a steamboat buffet dinner. Agak terlambat sebab mereka start makan at 8.30 p.m. and I arrived at 10.30 p.m. But better late than never! Thanks Daong and Azim kerana telah berkongsi makanan dengan I. Dan Nuar juga kerana telah berkongsi minuman dengan saya..Dan thanks to my baby for the ice-cream. Ehh..I memang muka tak malu kan? Sampai je terus melantak..Free plak tu. Thanks kawan-kawan for allowing me..Hukhuk!

Oh, ya! Last Thursday he came and we went out for dinner together. And the serious talk began. Now he's serious to make it happen next year. Biar betul??? What makes him ready?Bukan apa.....I ni tak ready la...Bukan tak ready ape..It just that...alahai..Financial semput-semput ala motor kapcai haaa.....Mana nak cekau 10k tahun depan? Adeyh~ Whatever it is, my sis said I don't have to worry that much sebabnya kakak cakap kan boleh guna 'duit itu' untuk di spend. But still kena cari juga 10k. Adeyh~ again. So I think I'll apply for loan lepas dapat pergerakan gaji Julai ni. Alhamdulillah. Dapat dah surat pergerakan gaji. Rezeki nak tut..tut..tut...kot. Nasib la keje gomen. Senang la sikit nak buat loan. Kuangkuangkuang...

Orang lain macam senang je nak tut..tut...Macam naik kapal terbang. I oll ni masih lagi merangkak-rangkak.. Hmm...Maybe nilah kot orang cakap dugaan.........................

Oklah, cau cin cau!

Hugs and kisses,
Cikmai.


2 babbles:

nizamsani said...

selamat sabtu.

Akmar Amon said...

selamat sabtu nizamsani..=)