Akmar loves Hafiz who loves Akmar

Daisypath Anniversary tickers

The greatest gift ever

Lilypie First Birthday tickers

FOLLOW MINE..I'LL FOLLOW YOURS!!

June 03, 2011

I completed my last M skill!

Dalam hidup ni kita mesti perlu ada visi dan misi. Misi dan visi saya adalah nak menguasai semua kemahiran 3M yang patut ada pada diri saya sebagai seorang perempuan. Okay, perempuan yang asal-usul dari kampung. Mengemas dan memasak, alhamdulillah bukan satu masalah bagi saya. Cuma saya adalah lemah sedikit dalam menjahit. Takat menjahit butang, claimed or buat soft toys..boleh la...But after pergi unofficial class dengan kakak saya, alhamdulillah...Now rasa jahit baju kurung tu bukanlah sesusah mana. Bila dah tahu menjahit, rasa macam tak berbaloi selama ni hantar upah jahit yang sangat mahal. Dekat area rumah saya, upah jahit agak mahal..RM55 untuk baju kurung kain cotton. Mahal bukan?

Well..tada!!!

Still in progress.

Tu belum siap lagi..tengok la gambar tu..tak da pesak lagi.....Sekarang dah siap sambung pesak, kekek and tangan. Tinggal sambung badan dan buat kain je. 

Pesanan buat Nyonya Sepet dan Meena: Lepas ni I tak hantar dah baju dekat u, okay?

Hugs and kisses,



2 babbles:

iedchan said...

wahhhh...u tau jahit baju sendiriii..i respect u okayy...:P

i folo u k!

Akmar Amon said...

baru je belajar...still learning..huuu..
thanks iedchan..=)