Akmar loves Hafiz who loves Akmar

Daisypath Anniversary tickers

The greatest gift ever

Lilypie First Birthday tickers

FOLLOW MINE..I'LL FOLLOW YOURS!!

April 02, 2011

Service best

Entry berunsurkan promosi untuk penduduk sekitar Gombak.

Alkisah hari ni telah menjadi bidan terjun player bowling yang langsung tak ada skill. Memang pernah main bowling tapi tak la terer..Baling bola pun ala-ala melontar buah kelapa. Lantak..Janji have fun.

Balik je main bowling terus fikir pasal Baby aku yang dah 2 minggu tak dapat belaian spa. Kesian...so dalam kepala ni teringat satu car wash yang aku duk lalu hari-hari bila balik keja. Nampak macam menarik sebabnya ada cafe sekali. Memandangkan aku tak makan lagi, perut pun dah rancak mintak isi, dengan pantas aku bagi signal dan terus membelok ke kiri.

Tadaa!! Sampai dah Infinity Carwash and Cafe. Memang mantap la...sambil duk biar baby di "lulur" aku pun santap lunch..even though makanan sampai lambat sikit, tapi service mantap. Siap tanya makanan ok ke dak....Cafe pun sangatlah selesa. Two thumbs up to Infinity Carwash and Cafe.

Service bukan berhenti takat lepas bayaran di buat. Sampai balik rumah daaa. Aku sampai ja umah, ada sms from them. Mengucapkan terima kasih dan sila datang lagi.. Wah..rasa dihargai...

Jangan lupa ya untuk membuat lawatan sosial ke carwash tersebut. Sudah pasti aku mai lagi pasni...

Muah muah korang suma.

Hugs and kisses,

2 babbles:

tinylittlepinky said...

amek la gmbr car wash tu..dorang pn akan hargai..hahahah..aku duk gmbak gak..nak gak tau katne ni

Akmar Amon said...

tak sempat amek gambo sbb duk syok melantak sambil tgk hindustan....dia tepi jln sebelum smpai balai polis gombak..