Akmar loves Hafiz who loves Akmar

Daisypath Anniversary tickers

The greatest gift ever

Lilypie First Birthday tickers

FOLLOW MINE..I'LL FOLLOW YOURS!!

February 11, 2011

Home Sweet Home

Remember that I've told you that I will move to a new house? So Alhamdulillah sekarang dah menyewa di tempat baru. Dah seminggu pun. This house is not as big as the previous one tapi adalah sangat comfortable and cozy!

Well...Barang dah pun 100% angkut. It takes me 4 trips to finish moving all my junks. Phew! Sangat penat okay. Mengangkut barang alone. Yang paling tak boleh lupa jatuh tangga masa nak angkat rak . Berat okay..I mean berat la bagi seorang perempuan kecil molek macam saya ni. Tet!! Kalau ada orang, confirm saya dah nangis sebab malu....Huahuahua.

Photo was taken using my lousy phone camera.
That is the living room. Small yet, cozy. Okay, masih kosong lagi. Maklumlah...still under construction. Nanti maybe beli 2 huge cushions and just place in front of the t.v. Simple je. Tak payah nak serabut.

Photo was taken using my lousy phone camera
Okay..that is my bedroom, where I sleep, where I rest. Again, simple je..Yang penting kemas..will be looking forward to buy a carpet and lampu tidur from Ikea. Eh, gambar siapa atas meja tu?? Tet!!!!

Photo was taken using my lousy phone camera
The heart of the house, the kitchen. Okay, it's small tapi yang penting kemas. Bila kemas ruang kecil akan nampak lebih luas. And I cook everyday.=)

Okay then. I think that's all for now. Will continue later. 

Hugs and kisses,

4 babbles:

Princess Nur said...

salam kenal cikma..tajuk entry kita sama la hari ni..hehe

Akmar Amon said...

salam Princess Nur...hehe..what a coincidence!

Fardilla Fawzi said...

babe umh u sgt kemas...rase nk pindah umh u bole???

haha

Akmar Amon said...

hehe..mehla babe...umah i kecik je...